EK-Ambassadeur

Komende zomer spelen de Yellow Tigers het EK Volleybal 2023 in eigen land. We starten op 17 augustus in Gent en eindigen op 3 september met de finales in Brussel. Om van deze sportieve zomer een groot volleybalfeest te maken doen wij in elke club beroep op een EK-ambassadeur om onze acties te versterken. Ben jij al ingeschreven als ambassadeur van jouw club?

Wat verwachten we?

Samen met jullie maken we van het EK één groot feest.

Ontdek de acties

Wat bieden we?

In ruil voor jullie engagement bieden wij heel wat voordelen.

Jouw voordelen

Onze ambassadeurs

Momenteel zijn reeds 80 EK-ambassadeurs aangemeld. 

Ontdek ze snel

Eerste oproep

Eind 2022 lanceerden we een eerste oproep richting de clubs om hun ambassadeur aan te duiden. Het enthousiasme was groot en al snel schreven zo'n 64 ambassadeurs zich in om er komende zomer samen met ons een echt volleybalfeest van te maken. Wij zijn alvast verheugd dat we op zoveel ambassadeurs kunnen terugvallen om onze acties met en voor de clubs tot een goed einde te brengen. Een welgemeende dankjewel! 

Ambassadeurs schitteren tijdens Lotto Cup Finals

Zondag 26 februari verzamelden meer dan 10 000 volleybalfans in het Sportpaleis voor de Lotto Cup Finals. Onder hen waren ook de EK-ambassadeurs uitgenodigd om samen van dit volleybalfeest te genieten. Als blijk van appreciatie werden alle aanwezige ambassadeurs even in de spotlights gezet en mochten ze net als de finalisten het grote podium betreden om zich even in hun clubshirt te tonen aan de bomvolle tribunes van het Sportpaleis. Na de mannenfinale werden ze bovendien getrakteerd op een hapje en een drankje en kregen ze het nieuwe Yellow Tiger supportershirt mee naar huis. Vanaf nu zijn ze helemaal klaar om hun rol als ambassadeur op te nemen. 

Bijkomende aanmeldingsperiode

Bij de voorstelling van de EK-ambassadeurs tijdens de Lotto Cup Finals hebben we gemerkt dat er nog heel wat clubs en vrijwilligers interesse hadden om zich alsnog in te schrijven en mee onze acties te ondersteunen. We willen jullie daarom de kans geven nog bijkomend in te tekenen tot en met 12 maart 2023. Nadien willen we een versnelling hoger gaan en onze acties actief uitrollen in de clubs. Heb jij zin om mee jouw schouders onder dit project te zetten? Aarzel niet en schrijf je snel in via de link bovenaan deze pagina. Vergeet wel niet om jouw clubbestuur op de hoogte te brengen. 

75e ambassadeur aangemeld!

Op 11 maart heeft de 75e ambassadeur zich aangemeld. Als federatie kunnen we niet genoeg benadrukken hoe blij we zijn met dit resultaat. Stiekem durven we nu toch naar de kaap van 100 ambassadeurs mikken. Ken jij nog clubs die geen ambassadeur hebben? Bezorg hen snel de link naar deze pagina! 

Samen aftellen naar de start van het EK

00
DAGEN
00
UREN
00
MINUTEN
00
SECONDEN
Top