Wat verwachten we?

We zijn heel blij dat maar liefst 75 enthousiastelingen zich hebben gemeld als EK-ambassadeur. Samen met hen willen we er komende zomer alvast een groots volleybalfeest van maken! 

Je informeert

Jouw belangrijkste taak bestaat erin dat alle mensen uit jouw club en uit jouw omgeving zo snel mogelijk weten dat onze Yellow Tigers komende zomer het EK spelen in eigen land. 

  • Je zorgt voor mond aan mond reclame.
  • Je deelt de visuals en EK-posts van de federatie op de social media kanalen van de club.
  • Je vermeldt dit evenement in de clubcommunicatie: mails, nieuwsbrief, website, ...

Je maakt iedereen EK-gek

Je kleedt de sporthal en cafetaria van jullie club helemaal in als fanhouse van de Yellow Tigers. De Belgische driekleur en de vele verwijzingen naar onze nationale Tigers mag niet ontbreken. Organiseer zo veel mogelijk activiteiten om het EK bekend te maken bij het grote publiek. Het team van Volley Vlaanderen zal alvast inspireren met heel wat leuke win-acties. 

Je vult de tribunes

Uiteraard willen we op elke EK-wedstrijd zo veel mogelijk mensen in de tribune. Dat we er samen zullen voor zorgen dat alle wedstrijden van de Yellow Tigers voor een full house gespeeld worden is een understatement, maar natuurlijk willen we ook op de andere wedstrijden voor de nodige belangstelling zorgen. 

We hopen dat jij ook je clubleden kan warm maken om naar Gent en Brussel af te zakken. Maak er een geslaagde clubuitstap en/of teambuilding van! 


Top