Lotto Cup Finals 2023

Ook in 2023 komen de Lotto Cup Finals terug naar het Sportpaleis! Kom jij jouw favoriete ploeg ook aanmoedigen?

Naar jaarlijkse gewoonte ontvangt de stad Antwerpen de Lotto Cup Finals. Vier teams strijden in het Sportpaleis om de felbegeerde bekerwinst.

Zondag 26 februari gaan de Lotto Cup Finals door in het Sportpaleis, de grootste indoor venue in België, waar maar liefst 12 000 fans kunnen genieten van hoogstaand volleybal. We zijn dankbaar dat we kunnen rekenen op de expertise van de stad en de venue bij de organisatie van de Lotto Cup Finals.

De Nationale Bekerfinales worden De Lotto Cup Finals

Sinds jaar en dag ondersteunt de Nationale Loterij de Volleybalsport in België.
De mooie samenwerking is komt ten goede aan onze jeugdopleiding en helpt de federatie om o.m. inclusie in de Volleysport te ontwikkelen.

Ook dit seizoen staan de bekerfinales in het teken van onze samenwerking.
De Lotto Cup Finals ontvangen alvast Knack Roeselare, Decospan Volley Team Menen, Asterix Avo Beveren en VDK bank Gent Damesvolley .

De mannenfinale start om 14u15, de dames werken om 17u30 hun finale af.

Op 26 februari bent u  welkom op de Lotto Cup Finals in het Sportpaleis in Antwerpen.

Tickets

Hoe boek ik U12 tickets?

U12 tickets kan je boeken door eerst de prijscategorie aan te duiden (CAT 1 of CAT2). Vervolgens kan je bij de opties een U12 ticket selecteren.


Speciale noden?

Heb jij specifieke noden of gebruik je een rolstoel om je te verplaatsen? Bestel jouw ticket voor de Cup Finals rechtstreeks bij onze partners van Tele Ticket Service. Zij helpen je telefonisch graag verder. Je kan hen bereiken tijdens de kantooruren via +32 (0)3 400 00 34 of via deze link.

OFFICIAL AFTERMOVIE LOTTO CUP FINALS

Bedankt fans! Samen met jullie konden we van de Lotto Cup Finals een onvergetelijk feest maken.

En bij evenementen zoals deze, hoort een aftermovie! Bekijk hem hieronder als eerste en noteer alvast op zondag 11 februari 2024 in je agenda!

Algemene info

Locatie

Het Sportpaleis in de Antwerpse metropool is één van de grootste en meest populaire eventlocaties in België.

Locatie
Mobiliteit

Maak met andere fans vrij gebruik van het openbaar vervoer en het plezier begint al voor je de zaal bereikt. Met je combiticket kom je ontspannen en zonder file- en parkeerstress naar het evenement en na afloop hoef je niet minutenlang op een parking aan te schuiven.

Mobiliteit
Hospitality-Packages

Geen Lotto Cup Finals zonder een sterk hospitality-pakket! Geniet van de finales met een lekker driegangenmenu vanop de beste plaatsen!

Meer info

Tel mee af naar zondag 26 februari 2023

00
DAGEN
00
UREN
00
MINUTEN
00
SECONDEN
Top