Wat hebben we te bieden?

Uiteraard krijgen onze EK-ambassadeurs ook iets terug van ons. Hieronder vindt u een overzicht terug van de voordelen die je geniet. 

Je bent als eerste op de hoogte

Als ambassadeur brengen we jou altijd als eerste op de hoogte van het nieuws rond het EK en de Yellow Tigers. Meer nog: je krijgt er ook het nieuws en de weetjes van onze andere nationale teams, zowel jeugd als senioren, zomaar bovenop! Bovendien krijgen jullie ook voor bepaalde actie het voorrecht om hier als eerste en/of exclusief aan deel te nemen. 

Je ontvangt een fantastisch EK-promotiepakket.

Elke club ontvangt een Yellow Tiger supporterspakket ter waarde van 65 euro met daarin gadgets om elke sporthal of cafetaria EK-proof te maken. Op deze manier kan je alle spelers en speelsters, vrijwilligers, supporters en sportliefhebbers in de juiste sfeer brengen om naar deze sportieve zomer toe te leven. Wordt jouw club het gekste supporterslokaal van onze Yellow Tigers? 

Je mag tickets verkopen aan voordeeltarief

Elke ambassadeur kan gedurende de volledige periode tickets verkopen aan het voordeligste tarief. We berichten zo snel mogelijk over de praktische gang van zaken.

Je bent te gast op de kick-off evenementen

Als EK-ambassadeur zit je gratis in de tribune bij de Kick-off evenementen naar aanleiding van het EK. Tegelijk maken we van deze gelegenheden gebruik om met jullie in gesprek te gaan en een (h)echt ambassadeursnetwerk uit te bouwen en hopelijk blijven jullie ook na het kampioenschap supporters op de eerste rij! 

Top