Topvolley Belgium & Volley Vlaanderen verlengen samenwerking met Ethias

16/02/2024

“Topvolley Belgium & Volley Vlaanderen verlengen samenwerking met Ethias"

Ethias is al vele jaren een steunpilaar van de Volleybal Federatie. De verzekeraar is nauw verweven met sport en méér bepaald met Volleybal.
Zo verzekert Ethias alle leden van de federatie.
Daarnaast steunt de Belgische verzekeraar de Nationale Ploegen Dames en Heren. Ethias speelt ook een belangrijke rol als partner van de Lotto Cup competitie, en méér bepaald, tijdens de Lotto Cup Finals die elk jaar in het Sportpaleis in Antwerpen plaats vinden.

“Ethias is er echt voor ons. Zonder de verzekeraar zou de volleybal sport in België minder impact hebben. De uitstekende diensten zijn een meerwaarde voor elke speelster en speler. Ook als commerciële partner doet de verzekeraar zijn duit in het zakje” verklaart Bert Van Buggenhout, Head of Sales & Marketing.

Peter Maris, Head of Brand Communication & Activation: Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Ethias haar partnership met Topvolley Belgium verlengt! Met trots blijven we het komende jaar de Yellow Tigers en de Red Dragons ondersteunen, terwijl we samen streven naar nog meer onvergetelijke momenten. 🧡🏐 #EthiasSport #EthiasOnTour #Volleybal"

De wisselwerking wordt voor 1 jaar verlengd.

Top