ATOMIUM SIERT NIEUW SHIRT YELLOW TIGERS

24/05/2023

Vandaag werd het nieuwe shirt van de Yellow Tigers onthuld bij in de Lottery Shop van onze trouwe partner, de Nationale Loterij.
Het nieuwe shirt is opgedragen aan de hoofdstad waar de finales van het Eurovolley Dames in eigen land plaatsvinden.

De staf en de Yellow Tigers waren allemaal aanwezig op de presentatie van het nieuwe shirt.

"Het design van ons shirt is prachtig. We zijn erg blij met de stijl en de vormgeving. Vooral de afbeelding van het Atomium, toch een nationaal symbool, spreekt tot de verbeelding. We popelen om met gepaste trots het nieuwe shirt te dragen op de European Golden League en vooral het Eurovolley in eigen land" verklaart Captain Celine Van Gestel.

Jannie Haek, CEO van de Nationale Loterij, Brussels Minister Sven Gatz, de Algemeen Directeur van de VZW Atomium, Mevrouw Julia Almau Gonzalez en de ambassadeur van Hongarije, de heer Istvan Tamas Kovacs mochten een nieuw shirt ontvangen van de CEO van TopVolleyBlegium, Geert De Dobbeleer.

De Yellow Tigers zullen het nieuwe shirt vanaf zaterdag dragen in de European Golden League. Tickets kan je HIER reserveren
Het Eurovolley 23 vindt plaats van 17 augustus tot 03 september in Gent (groepsfase) en in Brussel (vanaf de 1/8ste finales) in Paleis 12.

Tickets EuroVolley: tickets.cev.eu 

Het shirt is op webshop hier beschikbaar.


#RAODTOBRUSSELS

Top