Annelore Bex en Ines Piret Stomen Door naar de Knock-outfase op het WK Beachvolleybal U19

29/08/2024

Na een sterke prestatie in de poulefase van het WK Beachvolleybal U19 in China hebben Annelore Bex en Ines Piret de tweede plaats in hun poule veiliggesteld. Het team, onder leiding van coach Janne Devos, boekte overtuigende 2-0 overwinningen op zowel Maleisiƫ als Colombia. De enige nederlaag in de poulefase kwam tegen Canada, waar ze met 2-0 verloren. Ondanks deze verliespartij hebben de meisjes laten zien dat ze op een goed niveau spelen en klaar zijn voor de volgende uitdaging.

Morgen begint de knock-outfase, met een Round of 24-wedstrijd tegen Mexico. Bij winst in deze 1/16 finale wacht Nederland in de Round of 16. Dit belooft een spannende confrontatie te worden, aangezien beide teams elkaar goed kennen. Mochten Bex en Piret ook deze twee rondes overleven, dan staan ze zaterdag in de kwartfinales.

Voor wie de wedstrijden live wil volgen: de eerste wedstrijd tegen Mexico begint morgen om 9u30 lokale tijd (3u30 Belgische tijd). Bij winst spelen ze om 13u (7u Belgische tijd) hun volgende wedstrijd. De wedstrijden zijn te volgen via de livestream op het YouTube-kanaal van Beach Volleyball World: https://www.youtube.com/@BeachVolleyballWorld/streams.

Top