Word EK-ambassadeur van onze Yellow Tigers

03/01/2023

De volleybalwereld maakt zich op voor een sportieve zomer met als hoogtepunt het EK Volleybal voor vrouwen in eigen land. Een geweldige kans om het volleybal een enorme boost te geven!

Help jij mee van het EK Dames een grandioos feest te maken? Besmet jij iedereen met het volleybalvirus? En hou je van een feestje? Kom dan het campagneteam versterken als EK-ambassadeur in jouw club. Een ambassadeur is minimaal 16 jaar en er kan er hooguit eentje per club zijn. Bespreek het dus zeker met het bestuur van jouw club. Niet zeker of jullie al een ambassadeur hebben, neem gerust contact met ons op.

Als ambassadeur krijg je alle informatie over de events uit eerste hand én een fantastisch promotiepakket. Jij bent onze verbinding met jouw vereniging en alleen via jou kunnen interessante clubbestellingen worden geplaatst. Iedereen die via jou kaarten bestelt, zit vanzelfsprekend bij elkaar en krijgt een aantrekkelijk tarief of leuke extra’s.

Jijzelf zit dan natuurlijk gratis op de tribune. En dat niet alleen: jij wordt ook voor de kick-off uitgenodigd. Als VIP!

En? Ga je er voluit voor? Krijg je veel supporters richting Gent of Brussel? Meld je aan via dit formulier als ambassadeur van jouw club! Wil je eerst meer weten? Stuur dan een mailtje naar clubcoach@volleyvlaanderen.be en nemen we contact met je op!

Wij kijken er alvast naar uit om samen met jou een onvergetelijk volleybaljaar van te maken!

Top