WELKOM OP DE NIEUWE WEBSITE VAN TOPVOLLEYBELGIUM

16/11/2022

Naar aanleiding van het nakend Europees Kampioenschap Dames 2023 dat o.m. in ons eigen land plaats vindt stellen we u de nieuwe website van TopvolleyBelgium voor.

Alle informatie over het EK23 en de Yellow Tigers wordt onder de noemer #RoadToBrussels gecommuniceerd, zowel op de website als op de Social Media kanalen van de Yellow Tigers, TopVolleyBelgium en Volley Vlaanderen

Hier treft u alle nieuws over onze nationale teams, video’s, highlights en alle nuttige informatie over de vaderlandse Volleysport.

Houd de website in het oog want vanavond wordt de loting bekend gemaakt van het prestigieuze Euro Volley 23 Damestoernooi. Ook de Red Dragons weten vanavond waar hun poulefase zal plaatsvinden en tegen welke naties ze het zullen opnemen.

De loting vindt plaats in Napels om 17.00. U kan de loting live volgen op het Facebookkanaal van TopVolleyBelgium of via deze livestream: youtu.be. Ook op de Pagina #RoadToBrussels zal de livestream te volgen zijn.

Alles over de loting kan u daarnaast. volgen op de Sociale media kanalen van TopVolleyBelgium, Yellow Tigers en Red Dragons. 

Top