Vier herenteams strijden voor finaleplaats in het Sportpaleis

15/12/2022

Dit weekend worden bij de mannen de terugwedstrijden van de halve finale afgewerkt. Knack Roeselare en Decospan Volley Team Menen wonnen allebei hun heenwedstrijd en hebben aan twee sets genoeg om zich te kwalificeren voor de finale op 26 februari.

Greenyard Maaseik en Waremme Volley moeten vol aan de bak om een finaleplek te behalen. Beide teams moeten de wedstrijd winnen met 3-0 of 3-1 om een golden set uit de brand te slepen.
Zaterdag 17 december trekt Knack Roeselare naar de Steengoed Arena in Maaseik. De Limburgers zullen hun huid duur verkopen want ook zij maken nog kans op een finaleplaats. De heenwedstrijd eindigde in het voordeel van Roeselare met 3-0 (25-16, 25-22 en 25-21).

Menen lijkt in eigen huis de beste uitgangspositie te hebben. Zij namen met 0-3 winst in de heenwedstrijd vlot de maat van Waremme. Zondag 18 december wordt in Menen de terugwedstrijd gespeeld.

Drie van de vier teams werkten deze week een wedstrijd in de verschillende Europese competities af. Knack Roeselare en Greenyard Maaseik wonnen in eigen huis met 3-0. Roeselare klopte het Portugese Benfica, Maaseik won van Lindaren Amriswil uit Zwitserland. Decospan Menen trok naar de Poolse topclub Kedzierzyn-Kolze maar keerde zonder setwinst terug huiswaarts.

Je kan de halve finales live bekijken via: lottovolleyleague.be

Tickets met vroegboekkorting zijn nog te verkrijgen via: sportpaleis.be


Top