“Sportz88” : Nieuwe kledingpartner van de Geberit Beachtour 23

05/05/2023

Dit weekend start de Geberit Beachtour 2023, de Nationale Beach competitie.

Ook deze zomer verschijnen er heel wat bekende gezichten op het toneel. Zo starten onder meer kampioenen Vandecaveye-Vandecaveye aan het beachvolleyseizoen in Haacht.

Het seizoen 23 staat in het teken van vernieuwing. De Geberit Beachtour mag voortaan rekenen op op het engagement “Sportz88”.

“Sportz88” zal de atleten uitrusten met nieuwe shirts en tops. De gloednieuwe productlijn staat volledig in het teken van het comfort van de atleet.

Elke atleet wordt uitgerust met een zwarte en witte variant van het design. Via de webshop van “Sportz88” kunnen de teams een bijkomend blauw of rood shirtje aanschaffen. Ook de fans kunnen zelfs alle vier de shirts aankopen via de webshop van “Sportz88”.

Net zoals vorig jaar is ook Eleven Sports partner om het Belgische beachvolley naar de huiskamers te brengen en zal tevens op elk digitaal platform van Eleven Sports beschikbaar zijn.

Elke woensdag wordt een 25-minuten durende reportage over het afgewerkte toernooi uitgezonden. De finales op zondag zullen live uitgezonden worden op het YouTubekanaal van TopVolleyBelgium, met begeleidende commentaar.

Wie het beachvolley van thuis wil volgen kan terecht op de Vogoscope app. De uitzending staat in het teken van interactie. De fan kan zijn wedstrijden zelf regisseren door te schakelen tussen de vier verschillende terreinen, in te zoomen en terug te spoelen.

Alle info en het speelschema van komend weekend kan je hier terugvinden: belgiumbeachvolley.be


Top