Guy Juwet Aangesteld als Vice-President van de CEV: Nieuwe Rol in het Europees Volleybal

26/08/2024

Tijdens de Algemene Vergadering van de Europese Volleybal Federatie (CEV) afgelopen weekend in Napels, Italië, is Guy Juwet benoemd tot Vice-President en Penningmeester van de CEV. Deze benoeming komt na de verkiezing van Roko Sikirić als de nieuwe voorzitter van de CEV voor de periode 2024-2028.

Juwet, die ook voorzitter is van Volley Belgium, werd persoonlijk uitgenodigd door de nieuw verkozen voorzitter Sikirić en kreeg unanieme steun van zijn collega’s op het bestuur om deze verantwoordelijke rol de komende vier jaar op zich te nemen. "Het is een grote eer en een enorm vertrouwen dat de nieuwe raad en de 56 Europese federaties in mij stellen om deze verantwoordelijkheid binnen de Europese Volleybal Federatie (CEV) te mogen dragen," aldus Juwet.

Naast Juwet werden ook andere prominente figuren uit de Europese volleybalwereld gekozen om zitting te nemen in het bestuur van de CEV, waaronder Lubomir Ganev (Bulgarije), Emma Labrador (Gibraltar) en Marek Pakosta (Tsjechië).

Met deze benoeming krijgt België een belangrijke stem in de toekomst van het Europese volleybal, en bevestigt Juwet zijn positie als een sleutelfiguur in de sport op zowel nationaal als internationaal niveau.


Top