Een Spannende Volleybaldag voor Belgiƫ

28/08/2024

Vandaag staat volledig in het teken van Belgische volleybal, met belangrijke wedstrijden voor zowel de Red Dragons, Yellow Tigers als de Young Red Dragons. 

Red Dragons: EK-Kwalificatiewedstrijd
De Red Dragons spelen vandaag hun laatste wedstrijd in de kwalificatiereeks voor het EK 2026. Na eerdere sterke prestaties zijn onze mannen klaar om nog een keer alles te geven en hun campagne in stijl af te sluiten. De wedstrijd vindt plaats in Kortrijk, en de mannen staan klaar om het publiek te trakteren op een spectaculair einde van hun intensieve zomer.

Kun je er niet bij zijn? Geen zorgen! Je kunt de wedstrijd live volgen via de Sporza Livestream. sporza.be 

Yellow Tigers: Beslissende Wedstrijd voor de Kwalificatie
Ook voor de Yellow Tigers staat er vandaag veel op het spel. Zij spelen hun laatste wedstrijd in de EK-kwalificatie tegen Denemarken, een wedstrijd die cruciaal is voor hun kansen om zich te plaatsen voor het eindtoernooi. De dames hebben nog enkele tickets beschikbaar voor de wedstrijd, dus grijp je kans om ze live aan te moedigen.

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem! De wedstrijd wordt ook live gestreamd op Sporza: sporza.be 

Young Red Dragons: Kwartfinale van het Wereldkampioenschap
De toekomst van het Belgische volleybal schittert vandaag ook op het internationale podium, want de Young Red Dragons spelen de kwartfinale van het Wereldkampioenschap tegen Spanje. Onze jonge talenten hebben zich tot nu toe fantastisch geweerd en staan nu voor een grote uitdaging in hun jacht op de halve finale. Dit is een cruciaal moment voor deze jonge ploeg, die alles zal geven om hun WK-droom levend te houden.

Ook deze wedstrijd kan je live bekijken: https://tv.volleyballworld.com/competition-groups/VSuknwJg?_gl=1*3xe6o8*_gcl_au*MTA0ODU3MzU5MS4xNzIxNjM3ODEy*_ga*ODA4NDQ5NTI5LjE3MTIxMzI4NDc.*_ga_R215V1S3VM*MTcyNDgzNjg0NC4zNS4xLjE3MjQ4MzY4NjIuNDIuMC4yMTA5MTAwNzE4 

Top