De stad Antwerpen en Topvolley Belgium maken zich op om meer dan 8.000 fans te ontvangen in het Sportpaleis

08/02/2024

Op 10 februari zal het Sportpaleis in Antwerpen de Nationale Volleybalbekerfinales ontvangen. De stad Antwerpen en Topvolley Belgium maken zich op om meer dan 10.000 fans te ontvangen om zowel de Dames- als de Mannenfinales bij te wonen.

Het jaarlijkse volleybalfeest belooft spannend te worden. Bij de mannen nemen de landskampioenen en bekerwinnaars Knack Roeselare het om 15.30 uur op tegen hun buren uit Menen, Decospan Volley Team Menen. Om 19.00 uur is het de beurt aan de dames waar de outsiders uit Charleroi, ES Charleroi Volley, de bekerwinnaressen en landskampioenen uit Beveren, Asterix Avo Beveren, zullen proberen te verslaan.

Het evenement zou nooit kunnen plaatsvinden zonder de steun van de Stad Antwerpen.

“We hebben het genoegen om de #LottoCupFinals2024 nu al enkele jaren in Antwerpen te mogen organiseren. Het professionalisme van de medewerkers van het Sportpaleis en het sporthart van het stadsbestuur zijn een meerwaarde voor dit evenement. We zijn er van overtuigd dat het grootste volleybalfeest ook dit jaar succesvol zal zijn” aldus Stijn Van Kerckhove, waarnemend algemeen directeur. “De komende dagen doet het Sportpaleis zijn naam alle eer aan. Naast de Belgian Cats die hun olympische missie tot een goed einde willen brengen, betreden ook de vier bekerfinalisten in het volleybal dit strijdtoneel voor hét Belgische volleybalfeest van het jaar. Zo’n zinderende bekerfinale is steevast speciaal en vaak onvoorspelbaar, een match apart waarin de vorm van de dag bepalend is.

Benieuwd welke teams op de afspraak zijn, maar de vier supporterslegioenen zullen in ieder geval op post én op dreef zijn. Altijd leuk om te horen en te zien hoe zij als één luidruchtig en ondoordringbaar blok achter hun ploeg staan en samen voor een echte cupsfeer zorgen. Dat de beste moge winnen, hier in Antwerpen. De Sporthoofdstad van Vlaanderen is klaar voor receptie, op en naast het veld”, zegt schepen voor sport Peter Wouters.

Top