Celine Van Gestel neemt afscheid van volleybal en de Yellow Tigers

22/03/2024

Celine Van Gestel, één van de sterkhouders van de Yellow Tigers, heeft beslist om met onmiddellijke ingang met Volleyballen te stoppen.

Celine Van Gestel (27 jaar) studeert binnenkort af als voedings- en dieet deskundige en wil haar leven anders inrichten.

In de podcast “Tweemansblok” gaat ze uitvoerig in op haar beslissing. De volledige aflevering staat nog niet online.

Van Gestel speelde onder méér voor Asterix Avo Beveren, Allianz MTV Stuttgart, Il Bisonte Firenze en het voorbije seizoen was ze actief voor Ladies in Black Aachen.

Celine Van Gestel kan een mooi palmares voorleggen. Zo won ze onder méér 5 x de Belgische beker en evenveel Belgische Supercups. Ze maakte op het voorbije EK deel uit van de Yellow Tigers die de 1/8ste finales bereikte en werd negende op het voorbije WK in Nederland.

“We zullen Celine hard missen maar we moeten haar beslissing respecteren. We zijn Celine vooral dankbaar voor haar bijdrage aan onze sport. Ze zal niet makkelijk te vervangen zijn. Ik zal met de staf zoeken naar de best mogelijke oplossing. Gelukkig staat er talentvolle jeugd te trappelen om door te breken. De erg belangrijke European Golden League staan voor de deur. Door het nieuw reglement streven we naar de best mogelijke ranking om ons te kwalificeren voor het WK in 2025. Elke wedstrijd zal cruciaal zijn.” aldus Kris Van Snick, bondscoach van de Yellow Tigers.


Je kan de Yellow Tigers aan het werk zien tijdens de European Golden League. Koop nu jouw tickets aan EARLY BIRD tarief

Top