AB SOUND & TopvolleyBelgium zetten hun samenwerking verder.

09/02/2024

Beide partijen gaan voor minstens 5 jaar samen in zee om van elk volleybal event een feest te maken.

“2024 READY FOR MORE, niet zomaar een leuze zonder inhoud maar wel de perfecte verwoording van wat ons in 2024 te wachten staat.

En daar is het partnership met TopVolleyBelgium het perfecte voorbeeld van. Na een meer dan geslaagde samenwerking op het afgelopen EK Volley te Brussel (en meerdere bekerfinales in het Sportpaleis) was het tijd om de samenwerking kracht bij te zetten door een partnership aan te gaan voor de komende 5 jaar. Met AB Sound geloven we volop in de samensmelting van sport en business. Niets leuker dan met dezelfde passie naar een wedstrijd te kijken en tijdens de nabespreking ook op zakelijk vlak raakpunten te vinden. Sport is emotie, en net die emotie zorgt ervoor dat we elkaar op een andere manier leren kennen wat de zakelijke relatie alleen maar ten goede komt” aldus Ben Aelbrecht, Algemeen Manager.

Als bedrijf is AB Sound meer dan een verhuurfirma van technisch materiaal. Het ervaren en divers team van vaste medewerkers slaagt erin om de klant technisch volledig te ontzorgen. Voeg hier nog het juiste materiaal aan toe en elk event zal steeds scoren bij het publiek!

‘We kunnen altijd rekenen op Bart. Vorig jaar hielp hij ons nog last-minute voor extra verlichting in het EurovolleyCenter en dit jaar vernieuwde hij de verlichting in de huidige sporthal te Vilvoorde. Qua service zijn zij de beste in de sector’, zegt Bert Van Buggenhout (head of sales & marketing TopvolleyBelgium)

Voor méér info over AB Sound kan u terecht op: www.absound.be

Top