10de Editie Lotto Cup Finals: De Weg Naar Het Sportpaleis is Bekend!

13/09/2024

Op 2 maart 2025 is het weer zover: de Lotto Cup Finals keren terug naar het Sportpaleis voor een speciale jubileumeditie! Dit jaar vieren we namelijk de 10de verjaardag van deze prestigieuze volleybalcompetitie. Samen met de hele volleybalgemeenschap belooft dit een onvergetelijke dag te worden, vol sportieve hoogtepunten en feestelijke momenten.

De Loting is Voltooid!
In samenwerking met de Nationale Loterij en onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder heeft de officiële loting voor de Lotto Cup Finals plaatsgevonden. Voor zowel de dames- als herenteams is het parcours naar de felbegeerde beker uitgestippeld.

Save the Date: 2 maart 2025
Of je nu komt om je favoriete team aan te moedigen, of om deel te zijn van de fantastische sfeer in het Sportpaleis, één ding is zeker: de Lotto Cup Finals zullen dit jaar onvergetelijk zijn. Deze jubileumeditie markeert 10 jaar topsport en volleybalplezier, en dat willen we met jou vieren!

Early Bird Tickets
Goed nieuws voor de volleybalfans: begin oktober starten we met de verkoop van de Early Bird Tickets! Zorg dat je er vroeg bij bent om je plekje veilig te stellen voor dit unieke evenement. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie.

Volg ons voor updates
De beelden van de loting worden binnenkort gedeeld via onze kanalen, dus zorg ervoor dat je ons blijft volgen voor alle updates. Samen maken we van de 10de editie van de Lotto Cup Finals een grandioos volleybalfeest!





Top