Cup Finals 2023

Ook in 2023 komen de Cup Finals terug naar het Sportpaleis! Kom jij jouw favoriete ploeg ook aanmoedigen?

Naar jaarlijkse gewoonte ontvangt de stad Antwerpen de Cup Finals. Vier teams strijden in het Sportpaleis om de felbegeerde bekerwinst.

Zondag 26 februari gaan de EuroMillions Cup Finals door in het Sportpaleis, de grootste indoor venue in België, waar maar liefst 12 000 fans kunnen genieten van hoogstaand volleybal. We zijn dankbaar dat we kunnen rekenen op de expertise van de stad en de venue bij de organisatie van de Cup Finals.

OFFICIAL AFTERMOVIE EMCF2022

Bedankt fans! Samen met jullie konden we van de EuroMillions Cup Finals opnieuw een onvergetelijk feest maken.

En bij evenementen zoals deze, hoort een aftermovie! Bekijk hem hieronder als eerste en noteer alvast op zondag 26 februari 2023 in je agenda: EMCF2023!

Het programma

 
12u30Deuren open
13u45
(onder voorbehoud)
Mannenfinale
17u30
(onder voorbehoud)

Vrouwenfinale

 

The road to Sportpaleis

Na de loting was het meteen duidelijk. Er zouden enkele leuke wedstrijden gespeeld moeten worden om tot in het Sportpaleis te geraken. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen beloofde het een spannende strijd te worden. Uiteindelijk hebben de mannen en vrouwen van Gent zich geplaatst om de finale te spelen tegen respectievelijk Lindemans Aalst en VC Oudegem. Welk parcours hebben de finalisten moeten overwinnen?

The road to Sportpaleis
De finalisten

We stellen met veel trots de 4 finalisten voor! Voor het eerst een volledig Oost-Vlaams kwartet. Maak kennis met jouw favoriete team!

De finalisten

Algemene info

Locatie

Het Sportpaleis in de Antwerpse metropool is één van de grootste en meest populaire eventlocaties in België.

Locatie
Mobiliteit

Maak met andere fans vrij gebruik van het openbaar vervoer en het plezier begint al voor je de zaal bereikt. Met je combiticket kom je ontspannen en zonder file- en parkeerstress naar het evenement en na afloop hoef je niet minutenlang op een parking aan te schuiven.

Mobiliteit
Hospitality-Packages

Geen EuroMillions Cup Finals zonder een sterk hospitality-pakket! Geniet van de finales met een lekker driegangenmenu vanop de beste plaatsen!

Hospitality

Haast je, want de tickets vliegen de deur uit!

00
DAGEN
00
UREN
00
MINUTEN
00
SECONDEN
Top