Waar bestel ik mijn tickets?

Algemene ticketverkoop

Ben jij op zoek naar tickets voor het EuroVolley in Gent en Brussel? Via onderstaande knop kom je terecht bij de officiële ticketverkoop voor alle wedstrijden van het Europees Kampioenschap.

Heb je een kortingscode in je bezit? Die code geef je in bij het afrekenen van jouw bestelling en de korting wordt automatisch verrekend.

 

Koop nu je tickets!

Specifieke ticketpagina's

Sommige tickets zijn enkel te verkrijgen via specifieke ticketpagina's. Koop jij tickets in één van onderstaande hoedanigheden, surf dan eerst verder naar de overeenkomstige landingspagina alvorens je bestelling te plaatsen. 


Als ambassadeur of clubvertegenwoordiger

Dag van de....

In het kader van dit Europees Kampioenschap in eigen land heeft Volley Vlaanderen voor zijn verschillende stakeholders ook heel wat in petto. Gekoppeld aan elke wedstrijd van onze Tigers tijdens de poulewedstrijden wordt één van onze stakeholders in de kijker gezet. Volley Vlaanderen legt momenteel de laatste hand aan het inhoudelijk programma van elk van deze dagen. Heb jij een uitnodiging of code ontvangen? Reserveer dan snel jouw ticket via de knop hieronder. 


19/08: Dag van de vrijwilliger

Koop nu je tickets voor het te laat is!

Openingswedstrijd: Yellow Tigers - Hongarije

00
DAGEN
00
UREN
00
MINUTEN
00
SECONDEN
Top